Cégadatok ::::

service description:

A GAPAMAT doo 2010 júliusa óta képviseli Szerbiában az egyik legnagyobb lábtörlőszőnyegek és tisztasági zónák cseh gyártóját, a GAPA MB sro céget (www.gapa.cz).

A higiéniai problémák főleg azért jelentkeznek, mert nincs elvégezve a precíz - alapos takarítás, mellyel eltávolítanánk a mikróbákat és mikoorganizmusokat.
Termékeink, mint pl. a lábtörlők és szennyfogók megoldást nyújtanak a fent említett problémákra.
Ez kiemelten fontos a vendéglátóipari létesítményekben, élelmiszergyártó üzemekben, egészségházakban, stb.

A lábbelit tisztítsa, illetve mossa meg és ez után törölje meg a SHATWELL vagy CLEANWELL ATRIUM lábtörlőkben. Ezen lábtörlők anyaga ellenálló a standard tisztítószerekre és fertőtlenítőszerekre.
Beltereknél a SANITNESS DE LUXE, piros ipari lábtörlő használatát ajánljuk. Ez a lábtörlő ellenálló a vegyszerekre és zsírokra. Csúszásmentesek és csökkentik a munkások lábfáradását.


FANWELL padlószőnyegek

Ezek a szőnyegek optimális megoldást nyújtanak nagy belterekre ahol nagy a forgalom. Extrém tartós anyagból készülnek, nem gyűrődnek. Egyaránt ajánlottak bel- és kültereknél is.


FULWELL fertőtlenítő szőnyegek

Mikróbák és mikroorganizmusok ellen ajánlott szőnyegek. Élelmiszergyártó iparban és állattenyésztésnél ajánlott. Nagy terhelőbírású szőnyegek.

Kinálatunkban továbbá megtalálható a "fém lábtörlő" SKRABAK - CSISZOLÓ, kiemelten goromba és makacs szennyeződések eltávolitására. Csúszásmentes.

További elérhetőségek:

  • Vladimir Jančić
    Tel.: 063/844-42-84, 

az ön képei:


acél alátét
anyag lábtörlők
Cégadatok ::::.
Venizelosova 29.
Beograd, 11000
Szerbia
Tel.: 011/3392-060
Fax: 011/3392-011

service description:

További elérhetőségek:

  • DJURE DJAKOVICA 29.

Facebook