Cégadatok ::::.

service description:

„ROTOR-KALMÁR” céget 1987-ben alapítottuk és akkor ez a cég csak transzformátorok gyártásával foglalkozott. Eleinte készen vásároltuk a trafó alkatrészket, majd tekercselés után összeszereltük őket. Később már több szerszámgépet vásároltunk és lassan elkészültek a prés és műanyag szerszámok, amik lehetővé tették a gyártás teljeskörű végzését. Az akkori 20-25 fajta trafóról mára már többszáz fajta trafót gyártunk igény szerint.

Később elkezdtük gyártani a védőgázas hegesztőket, az ívhegesztőket és a TIG hegesztőket is. Ezzel párhuzamosan persze a cégben dolgozók létszáma is nőtt. Az akkori 5 alkalmazott helyett ma már 22 alkalmazottal dolgozunk.

1991-ben igény mutatkozott különféle ponthegesztők gyártására, így ezt is bevettük a programba. Ma már 20 féle ellenálláshegesztőt gyártunk a néhány KVA-tól a többszáz KVA-ig. 1995-ben a budapesti műszaki kiállításon igény jelentkezett különleges célgépek gyártására és ekkor kezdtük el gyártani a rácshegesztő gépeket is igény szerint.Ma egész vonalakat tudunk az ügyfeleinknek kínálni az előkészített nyersanyagtól a késztermékig. Ez a vonal magába foglalja az automata hegesztőgépet, a hálófordítót és a bálakötöző gépet, valamint különféle manipulátorokat a hálók mozgatásához. Tehát tudjuk vállalni a gyártás teljes automatizálását is.

Gyártunk külön megrendelésre célgépeket is amik az autóiparnak és a háztartási gépgyártóknak tudnak gyártani különleges méretű hálókat.


A fémbútor készítők részére is gyártunk ponthegesztő és sávhegesztő készülékeket, amik olcsóbbá és gyorsabbá teszik a gyártást. Ezeket a gépeket nagyszerűen tudják használni a légtechnikával foglalkozó cégek.
                               
Vállaljuk a nagy hegesztőgépgyártók gépeinek teljeskörű nagyjavítását, karbantartását (pl. EWM, JAGER, SCHLATTER stb.). Tudjuk vállalni ezeknek a gépeknek az átalakítását speciális termékekre a megrendelő igénye szerint.

Eddig komoly gépeket gyártottunk, javítottunk Magyarországra, Boszniába, Horvátországba és Szlovákiába.

Tehát, ha Önnek hasonló igénye adódik, hívjon bennünket.

Az eddig gyártott gépeinkből itt vagy a honlapunkon láthatnak bemutatót.

A cég tuajdonosai:                                      
Kalmár Béla
Kalmár Szerénke

Elérhetőségeink:   
00381 (0) 24/815-829
00381 (0) 24/815-839
00381 (0) 63/516-145
Web: www.rotor-kalmar.co.rs
E-mail: rotor@sksyu.net

További elérhetőségek:

  • Fax: 024/815-829

az ön képei:

a drót ecsetelése
A hajlítógép
A manipulátor
akkutöltők elektromos villástargoncához
armatúra hálózati átforgató
autómata heggesztők
CO hegesztő gépek
drót
ecsetelés
egyszerű akumulátor töltők
félautomata heggesztők
gép hegesztőhuzal
hajlítás
háloforditó
hálóhegesztő gépek
hálózat
hegesztés
hegesztő drótháló készülék
hegesztők termelése
heggesztő berendezés
heggesztő berendezés
kicsomagoló
lomač cundera

Facebook