Podaci firme ::::.

service description:

Informacije o agenciji

Detektivska agencija ANONIMUS plus je licencirana detektivska agencija koja posluje pod licencom za obavljenje detektivske delatnosti broj 15-2631/4. Licenca je izdata od strane MUP-a Srbije. Sve detektivske poslove u agenciji obavljaju licencirani privatni detektivi, sa višedecenijskim iskustvom. Detektivska agencija ANONIMUS plus posluje u više sektora - privatna bezbednost, u oblasti detektivske delatnosti. Naša agencija je usko specijalizovana za poslove detektivske delatnosti i delujući na tom polju deset godina unazad uspešno pružamo sve vrste profesionalnih detektivskih usluga. Sedište naše agencije je u Beogradu . Pružamo profesionalne i diskretne detektivske usluge fizičkim i pravnim licima na lokalnom, regionalnom i globalnom području. Maksimalno se trudimo da uspešno rešimo sve nama poverene poslove.

Istrage spovodimo u poverljivom i diskretnom maniru . Naš kadar je sastavljen od bezbednosnih eksperata, obučenih i kvalifikovanih za bezbednosne zadatke. Naš tim čine bivši operativci tajne službe, policije, magistri bezbednosti i kriminalistike, poligrafski ispitivači, forenzičari, pravnici, psiholozi kao i informatički stručnjaci za bezbednost. Svi pripadnici detektivske agencije ANONIMUS plus su fakultetski obrazovani i poseduju višedecenijsko iskustvo u bezbednosnim poslovima. Naš kadar je spoj mudrosti i iskustva starijih operativaca i snage i mladosti mlađih operativaca, kombinujući tako najbolje od oba sveta. Ponosimo se dosadašnjim rezultatima, korišćenim metodama kao i standardom sprovedenih operacija. Naši operativci rade u grupama ali su obučeni i da rade individualno, ukoliko zadatak to zahteva. Za komplikovanije i opasnije zadatke angažujemo naš tim operativaca-specijalista, bivših pripadnika vojne kontra-obaveštajne službe.

Detektivska agencija Anonimus plus ima svoj POLIGRAF CENTAR i svoju PRIVATNU DETEKTIVSKU AGENCIJU

www.poligrafcentar.rs

www.privatnidetektiv.rs


SVA ISPITIVANJA NA POLIGRAFU OBAVLJA TIM STRUČNJAKA IZ POLIGRAF CENTRA.


Kontaktirajte nas

Detektivska agencija Anonimus se nalazi na adresi Bulevar Kneza Aleksandra Karađorđevića broj 72, na Dedinju, u Beogradu.

Kontakt telefoni su 011-2835531 i 064-1199880.

Sve zainteresovane stranke želimo da obavestimo da se sastanci, razgovori i konsultacije u agenciji obavljaju isključivo po principu prethodnog zakazivanja putem bilo kog od naših kontakt telefona radi dobijanja termina za sastanak u našim poslovnim prostorijama. Svi sastanci i konsultacije su besplatni i mogu se zakazati 7 dana u nedelji, 365 dana u godini.


info@detektivskaagencija.rs



info@poligrafcentar.rs



Ostali podaci:

Podaci firme ::::.
Rakovica Oslobođenja 39
Beograd, 11000
Srbija
Tel.: 011/256-33-19
Fax: 011/356-42-00

service description:

Upravljanje industrijskim i opasnim otpadom

Svi poslovi se baziraju na
modernom pristupu upravljanja projektima i svetskim dometima u novim tehnologijama.
Miteco je jedna od prvih i vodećih kompanija u Srbiji i regionu u oblasti upravljanja otpadom sa strateškim pristupom industrijskim pogonima u pronalaženju održivih rešenja. Naš cilj je da kroz profesionalnu uslugu obezbedimo minimizaciju negativnih uticaja na životnu sredinu uvođenjem principa održivog razvoja u upravljanju otpadom.

Koristeći više od tri decenije iskustva, naša kompanija radi na stalnom unapređenju usluga putem obuka zaposlenih, usvajanjem novih tehnika i procedura, ulaganjem u sopstvenu infrastrukturu i opremu. Proaktivno delovanje i integralna rešenja predstavljaju osnov za naše uspešno poslovanje.

Miteco

Oslobođenja 39, Beograd, Srbija

Tel: +381 11 3564 200
+381 11 2563 318
+381 11 2563 319
Fax: +381 11 3564 199
E-mail: info@miteco.rs

vaše slike:

bezbednosni konsalting
reciklaža akumulatora
reciklaža električnog otpada
Podaci firme ::::.

service description:

fizičko, tehničko, elektronsko obezbeđenje, alarmi, video nadzor, bezbednosni konsalting, protivpožarni sistem, protivprovalni sistem, prevoz dragocenosti...

Sada već daleke 1989 godine, 13. maja na tadašnji dan bezbednosti, kao čist produkt volje i entuzijazma, osnovan je TRAG.

Naša osnovna delatnost je pružanje fizičko-tehničkog obezbedjenja imovine i lica.

TRAG Security se specializovao za najkvalitetnije i najmodernije usluge iz oblasti obezbedjenja. Kompanija je u potpunosti opremljena za poslove iz svoje nadležnosti, ali se prevashodno oslanja na stručna znanja, sposobnosti i stalnu obuku svojih zaposlenih.

Poslovna strategija preduzeća TRAG Security je poslovanje sa ograničenim brojem klijenata, kojima smo u stanju da pružimo najkvalitetnije usluge.

U našem poslovanju fokusiramo se na zahteve krajnjih korisnika i time na maksimiziranje satisfakcije klijenata.

TRAG se tokom svog poslovanja, i u periodu sankcija i otežanih uslova poslovanja bavio humanitarnim radom, radeći obezbeđenje na preko 100 koncerata humanitarnog karaktera, pomagao je sportiste što i danas čini.

Adresa:
Ul. Senjačka br. 5
11000 Beograd

Telefon / Fax:
+381 11 39 43 478
+381 11 39 43 478
+381 64 18 55 765
e-mail: office@trag-security.com

Ostali podaci:

  • direktor Anđelković Slobodan
    Tel.: 064-18-55-765, 

vaše slike:

bezbednosni konsalting
elektronsko obezbeđenje
fizičko obezbeđenje
obezbeđen parking
Obezbeđenje i zaštita
Podaci firme ::::.
Polgar Andrasa 40/c
Novi Sad, 21000
Srbija
Tel.: 021/636-8087

service description:

Dobro došli na zvanični website knjigovodstvene agencije LIBRIS. Agenciju je osnovala sertifikovani knjigovođa Dijana Manojlović sa sedištem u Novom Sadu. Dugogodišnjim profesionalnim radom podigli smo naše usluge na najviši nivo i time postali prepoznatljivi kao jedna od vodećih knjigovodstvenih agencija u regionu . Ono što nas čini atraktivnim jesu najniže cene knjigovodstvenih usluga , profesionalnost i tačnost u radu. Knjigovodstvena agencija LIBRIS spremna je da u svakom trenutku obavi sve ono što klijent zahteva, a spada u naš domen poslovanja.


OSNIVANJE PREDUZEĆA I RADNJI

Knjigovodstvena agencija LIBRIS - pravo mesto gde ćete dobiti sve relevatne informacije o osnivanju i registraciji vašeg preduzeća ili radnje. Prepustite nama da učinimo prvi korak u Vašem uspešnom biznisu.

Facebook