Podaci firme ::::.

Pančevo , 26100
Srbija
Tel.: (013) 344-934

service description:

Trgovina na veliko tekstilom
Podaci firme ::::.
Save Kovačevića
Novi Pazar, 36319
Srbija
Tel.: 020/316-994

service description:

Vizija

Kompanija sa ekskluzivnim „good will -om“na međunarodnom tržištu mode.

Misija

Efikasno i efektivno zadovoljavanje sve diferenciranijih zahteva potrošača, uz povećanje blagostanja kako svojih kupaca tako i društva u celini, kroz adekvantu kombinaciju kvaliteta i modernog dizajna, zapošljavanjem radne snage raznih profesionalnih orjentacija, i implementaciju društvene odgovornosti, kao preduslova stvaranja značajne kompetencije za implementaciju održive konkurentske prednosti.

Preduzeće Denis je pocelo sa radom 90-ih godina, u pocetku je proizvodilo mušku i žensku odeću od jeansa. Kao Denis D.O.O. je registrovano 1999 godine, od kada proizvodi žensku i mušku odeću ne samo od jeansa već kepera, lana, somota i drugih materijala. Robna marka Denistar je postala prepoznatljiva kako nacionalnom tako i na internacionalnom tržištu .

Proizvodnja se odvija objektu na površini od 3 000 m2, sa mašinskim parkom sastavljenim od najsavremenijih kompjuterizovanih mašina i automata. Fabrika i sedište preduzeća je locirano u Novom Pazaru u ulici Save Kovačevića bb.

Prodajni centri, u kojima se odvija kako maloprodaja tako veleprodaja, su Beograd, Subotica i Novi Pazar.
Širenjem i diversifikovanjem poslovnih aktivnosti od 2008 godine, u okviru preduzeća posluje i vila Royal Crown, kategorisana sa četiri zvezdice namenjena pretežno poslovnim ljudima naviknutim na dinamičan tempo života, locirana u Subotici.

vaše slike:

džins
jeans odeća
Konfekcija
muška konfekcija

Facebook