Cégadatok ::::.
Katanićeva 22
Beograd, 11000
Szerbia
Érdeklődjön Térképen

service description:

Az Oganj hamvasztó egyesület 1904-ben alakult Belgrádban.
Alapítója Dr, Vojislav Kujundzsic. A társulat fő tevékenysége a hamvasztás népszerűsítése. Céljaik: Az egészséges környezet megőrzése a jövőbeni nemzedékek számára, a temetők határtalan növekedéseinek korlátozása.
Munka idő hétköznapokon 8-20 óráig hétvégeken és ünnepnapokon 9.15 óráig. Halálesetek bejelentése 0-24 óráig.
1987-ben létrehoztunk egy szolidáris alapítványt. A tagok tagdíj útján biztosítják saját hamvasztásukat és temetésüket. 2008-ban több mint 11 000 tagja van szervezetünknek. Azzal, hogy tagjává válik szervezetünknek nyilvánosságra hozza hogy a hamvasztást választotta temetkezési formájának, a természetvédelmet támogatja, jogosult a díjmentes temetésre és lehetőséget kap a családja, hogy a temetést két részletben fizessék ki. A beiratkozás 2000 dinár az éves tagdíj 4000 dinár. Ily módon az alapítványunknak lehetősége van a családok temetési költségeit nagy mértékben csökkenteni.
Minden nagykorú személy jogosult a tagságra. A temetés költségei: 50 éves korig havi 500 dinár 20 évre. ( 4 év fizetés után a személy jogosult a teljes temetési költség fedezetére) 50-60éves korig havi 700 dinár 10 évre. ( 5 éves fizetés után jogosult a temetkezési költség teljes térítésére) 60-70 éves korig havi 1500 dinár havonta, 4 évre, ( 2 év után jogosult a temetési költég teljes fedezetére), 70 évnél idősebbek havi 3000dinárt fizetnek egy évig. Lehetőség van arra, hogy a 45000 dináros temetési költéget 4 havi törlesztőrészletben fizessék ki. Nyugdíjasok 50% kedvezményt kapnak.
Klaszikus temetés alkalmával az árban van : -szállítás Belgrad területén ingyenes, vidékre díj ellenében történik, - komplett temetkezési kellékekkel ( koporsó a belevalókkal, feszülettel) gyászjelentés nyomtatása, kápolna díszítése és használata és a temetés családi sírboltba vagy sírba.
Hamvasztásos temetés alkalmával az árban benne van:szállítás Belgrad területén ingyenes, vidékre díj ellenében történik, - komplett temetkezési kellékekkel ( koporsó a belevalókkal, az urna vagy a piramis, feszülettel) gyászjelentés nyomtatása,búcsúztató terem használata és a hamvasztás, az urna letétele vagy a hamvak szétszórása az emlékek kertjében Újbeogradban, a név és vezetéknév beveteése elhalálozási sorrendben, temetés szervezését.

az ön képei:

élet környezet
hamvasztás
környezetvédelem
temetés
temetési biztosítás
temetkezési felszerelések
temetkezési szolgáltatások
temetkezési szolgáltatások és fölszerelés

Facebook